Zorg

Lucas IT biedt automatisering op maat aan voor werkzaamheden in de zorg sector

ICT Diensten voor de Gezondheidszorg

Op zoek naar een totaaloplossing, of juist naar die handige extra dienst? Hoe gezond is uw ICT omgeving? Perfecte ICT oplossingen voor zorgverleners. Lucas IT kent de specifieke uitdagingen en behoeften van eerste lijns zorgverleners. Lucas IT is een totaal aanbieder als het gaat om ICT diensten voor het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. U kunt bij ons terecht voor uw computeraankopen, oplossingen voor softwarevraagstukken en integrale netwerkinstallaties. Daarbij zijn we aangesloten bij ICT Waarborg en zijn geaccrediteerd en partner van E-Zorg, Pharmapartners en Promedico.

Eerstelijns Zorg

Nieuws

Onze zorgpartners

E Zorg Logo

E-Zorg biedt oplossingen op het gebied van veilige communicatie en met het uitgebreide arsenaal aan zorgapplicaties in een afgesloten zorgnetwerk. E-zorg bedient meer dan 85% van de huisartsen, bijna alle apotheken en 65% van de ziekenhuizen. Lucas IT is geaccrediteerd als E-zorg partner.

Pharmapartners Logo

Pharmapartners levert al veertig jaar zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn. Lucas IT is geaccrediteerd als Pharmapartners partner.

Promedico Logo

Wij zijn geaccrediteerd als Promedico partner en daarnaast slechts één van de 3 partijen in Nederland geselecteerd en gecertificeerd als Promedico-VDF partner.

Cgm Logo

CGM APOTHEEK is een compleet apotheekinformatiesysteem voorzien van alle functies die nodig zijn in de apotheek. Lucas IT is gemachtigd door en is specialist in CGM Apotheek software. Wij zijn gemachtigd om eigen CGM servers te mogen installeren en te onderhouden en erkend door hen als installatiepartner.

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt in Almelo is uw eerstelijns gezondheidszorg gecentraliseerd onder één dak.

“Zeer betrouwbaar. Afspraak=afspraak. Problemen worden snel opgelost. Dank voor jullie inzet en de prettige samenwerking.”

(Loek Bergkamp,
Huisarts Gezondheidscentrum De Klokkenbelt)

Klokkenbelt 1024x504
Klokkenbelt 1024x504

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt in Almeo is uw eerstelijns gezondheidszorg gecentraliseerd onder één dak.

“Zeer betrouwbaar. Afspraak=afspraak. Problemen worden snel opgelost. Dank voor jullie inzet en de prettige samenwerking.”

(Loek Bergkamp,
Huisarts Gezondheidscentrum De Klokkenbelt)

Tandarts Praktijk

Tandheelkunde

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Specialist In De Zorg
Veilige Ict Omgevingen
Service en Snelheid

Interesse?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-44232

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Supportdesk Lucas IT
Menu