Systeem & Netwerkbeheer

Het uitbesteden van systeem- en/of netwerkbeheer van uw bedrijf door professionals kan u kosten besparen.

Systeem en Netwerkbeheer

Veel bedrijven hebben een werknemer die naast de reguliere werkzaamheden ook de systeembeheerder taken op zich neemt. Maar met het toenemende gehalte aan computers en netwerkgebruik binnen een bedrijf kan een dergelijke extra taak veel te complex of te tijdrovend worden. Zeker met het aantal updates dat tegenwoordig uitgebracht wordt door de leveranciers en de beveiligingslekken die gevonden worden. Het opleiden van eigen personeel dat deze taken op een verantwoorde manier kan verrichten is een kostbare zaak.

Het belang van een hoge beschikbaarheid en de optimale kwaliteit van het netwerk zorgen voor toenemende druk op het beheer van computernetwerken. Om uw computernetwerk optimaal te kunnen benutten is beheer noodzakelijk. Netwerkbeheer is een activiteit die vaak wordt uitbesteed.

In overleg met één van onze IT consultants wordt de mate en de vorm van beheer met u besproken. Wij hechten veel waarde aan regelmatig proactief beheer. Beheer kan remote of on-site uitgevoerd worden. Wij geven de voorkeur aan een combinatie hiervan. Het voordeel van remote beheer is dat de frequentie van het netwerk scannen en beheren hoog is en dat eventuele kostbare crashes voorkomen kunnen worden. Door middel van on-site beheer worden de handelingen verricht die remote niet mogelijk zijn zoals het updaten van uw software en besturingsprogrammatuur. Tevens wordt het netwerklogboek bijgewerkt en worden eventuele strategische zaken met u besproken.

Een aantal essentiële onderdelen van beheer zijn:

 • het plaatsen van de nieuwste patches en servicepacks;
 • controle op functioneren back-up c.q. veiligheids-copy;
 • proactief signaleren en opvangen van knelpunten;
 • controle op kritische punten binnen het netwerk;
 • controle op de laatste virus definities;
 • aanmaken van gebruikers, printers etc.;
 • periodiek aanspreekpunt gebruikers.

Een netwerkinfrastructuur is een dynamische omgeving, die uw aandacht nodig heeft. Er zijn vele situaties te bedenken waarbij uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten deze aandacht onvoldoende toelaten. Systeembeheer van Lucas IT geeft u de ondersteuning, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten!

Systeem En Netwerkbeheer

Het onderhoudscontract geeft de volgende voordelen:

 • continuïteit en kwaliteit;
 • zorgen over IT-beheer worden uit handen genomen;
 • kostenbesparingen;
 • professioneel systeembeheer;
 • pro-actief, voorkomen van kwaliteiten.

Naast vakkundig systeembeheer kunt u voor ondersteuning ook gebruik maken van onze professionele helpdesk en/of eigen technische dienst.

Meer Informatie?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-442322

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Supportdesk Lucas IT
Menu