Datanetwerk

De netwerkinfrastructuur van een gebouw of organisatie is te vergelijken met het centrale zenuwstelsel bij de mens. Zonder signaal komt geen mens in bedrijf.

Datanetwerk

De netwerkinfrastructuur van een gebouw of organisatie is te vergelijken met het centrale zenuwstelsel bij de mens. Zonder signaal komt geen mens in bedrijf. Zonder infrastructuur werkt geen netwerk.

Een uitbreiding van de infrastructuur moet op eenvoudige wijze kunnen plaatsvinden, zonder dat de communicatie daarbij in gevaar komt. Daarom werken wij altijd met universeel materiaal. Te denken valt aan bekabelingsystemen als UTP (Unshielded Twisted Pair), FTP (Foiled Twisted Pair) en FO (Fiber Optic). Systemen die perfect zijn toe te passen bij horizontale werkplekbekabeling, concentratiepunten, verticale backbone bekabeling en patch- en aansluitbekabeling.

Deze bekabeling is uiteraard maar een deel van wat wij op het gebied van netwerkinfrastructuur voor u kunnen doen. Veel belangrijker is dat een netwerk in een gebouw of organisatie snel en foutloos data- en communicatie-stromen bundelt en transporteert. Daarom zijn wij tot in detail op de hoogte van CAT 5E, CAT 6 en CAT 7, met snelheden van 1 Gb/s en hoger.

Bovenstaande zijn de systemen van Lucas IT klaar voor de toekomst. Daarnaast zijn uitbreidingen goed mogelijk, bijvoorbeeld het opwaarderen van de infrastructuur naar een hogere snelheid door alleen de actieve apparatuur of slechts een gedeelte daarvan te wijzigen.

Certificering

Verder voldoen onze systemen aan alle eisen die voor de gekozen bekabeling gelden, en zijn de systemen gecertificeerd. Dit geeft garantie voor de performance en beschikbaarheid. Kortom: een toekomstvast netwerk.

Datanetwerk

Meer Informatie?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-442322

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Supportdesk Lucas IT
Menu