Abonnementen

Wij zijn aanbieder van alle (zakelijke) providers waardoor wij de klant onafhankelijk advies kunnen geven omtrent de mobiele telefonie.

Abonnementen

Wij zijn aanbieder van alle (zakelijke) providers waardoor wij de klant onafhankelijk advies kunnen geven omtrent de mobiele telefonie. Aan de hand van de wensen van de klant en het belgedrag stellen wij voor de klant het juiste pakket samen.

Wij kijken niet alleen naar de prijs van een abonnement of de vergoeding die u als klant voor uw contract ontvangt, maar met name de besparing die in de komende contractperiode gerealiseerd wordt door de abonnementen op het actuele verbruik af te stemmen. Zo laag mogelijke kosten per maand is ons doel.

Altijd online met mobiel Internet. Een zakelijk mobiel internet abonnement geeft u de mogelijkheid om altijd online te zijn, met uw telefoon of laptop. Wanneer uw laptop mobiel internet niet ondersteunt kunt u werken met een USB-stick zoals een zakelijke dongel. U heeft dan altijd mobiel breedband tot uw beschikking. Het zakelijk mobiel Internet abonnement is de manier om alles uit uw tablet te halen.

Mobiel werken via beveiligde VPN verbinding. Wanneer u naast het e-mailen ook bij al uw gegevens op de zaak wilt kunnen zijn onze IP-VPN oplossingen ideaal voor u, dan heeft u altijd toegang tot uw data in een beveiligde omgeving. U bent dan helemaal klaar voor ‘het nieuwe werken’.

Abonnementen Telefonie

Interesse?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-442322

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Meer Informatie?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-442322

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Supportdesk Lucas IT
Menu