Automatisering & Netwerkbeheer Oplossingen

Lucas IT levert oplossingen in automatisering, netwerkbeheer en printing.

Automatisering & netwerkbeheer (& printing)

Lucas IT levert alles op het gebied van automatisering en alles wat daar bij hoort. Van server tot videokaart en van laptop tot CAD-station. We leveren uitsluitend triple A-merken en zijn geaccrediteerd door meerdere partners. Daarnaast volgen we jaarlijks trainingen en certificerings trajecten.We hechten zeer veel waarde aan kennis en techniek. Op het gebied van ICT is zoveel te krijgen aan hardware dat u het eigenlijk kan zien als een doolhof. Lucas IT houdt het simpel en begrijpelijk voor u. Dit doen wij onder meer door te luisteren naar uw wensen en wij trachten onze informatie zo duidelijk mogelijk te houden. Reeds vele bedrijven gingen u voor en hebben zich door Lucas IT laten begeleiden.

Automatisering & netwerkbeheer

Lucas IT levert alles op het gebied van automatisering en alles wat daar bij hoort. Van server tot videokaart en van laptop tot CAD-station. We leveren uitsluitend triple A-merken en zijn geaccrediteerd door meerdere partners.

Alert 24 7 Monitoring

Alert 24-7 Monitoring

Uw IT omgeving aan de hartbewaking. 24×7 proactieve monitoring en structureel onderhoud.

Alert En Action 24 7 Monitoring

Alert & Action 24-7

Proactieve controle van server, oftewel managed Remote Service (online).

Back Up En Storage

Back-up & Storage

De belangrijkste oorzaak van het verlies van data zit in het menselijke element. Het is dus belangrijk dat er iedere dag een back-up wordt gemaakt

Beheer En Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Werkzaamheden bij periodiek support en beheer op locatie.

Hardware

Hardware

Wij leveren uitsluitend computers van A-merken zoals Asus, Hewlett Packard (HP), Lenovo en Apple.

Software

Software

Wij leveren en installeren alle mogelijke Microsoft-software en complementerende software, zoals Citrix, Vmware.

Colocatie En Datacenter

Colocatie En Datacenter

De mogelijkheden om bij Lucas IT rackspace af te nemen zijn legio. We zijn Previder Excellence partner.

Networking

Networking

Uw bedrijfsnetwerk beheren wij op professionele wijze. Wij hebben uitgebreide kennis van switches, routers, modems en andere netwerkapparatuur.

Virtualisatie

Virtualisatie

Met virtualisatie halen we meer capaciteit uit uw server. Zowel perfomance technisch, als financieel uit uw investeringen.

Wifi

Wifi

Wireless oplossingen. Lucas IT beschikt over de expertise en producten om u te ondersteunen of desgewenst volledig te ontzorgen.

Systeem En Netwerkbeheer

Systeem & Netwerkbeheer

Het uitbesteden van systeem- en/of netwerkbeheer van uw bedrijf door professionals kan u kosten besparen.

Antivirus Software

Security (Antivirus, Antispam, Firewall)

Uw netwerk uitstekend beveiligd tegen virussen, spam, phishing, malware, hackers en attacks.

Printing Oplossingen

Lucas IT Printing: al meer dan 15 jaren. Wij bieden u onder andere printers en multifunctionals van de merken Triumph-Adler, Lexmark, HP en Samsung aan. Door de ruime ervaring die wij op het gebied van printers en multifunctionals hebben, vertrouwen wij er op u de printoplossing te kunnen aanbieden die het beste bij u past.

Printers

Printers

Lucas IT heeft een zeer uitgebreid gamma van milieuvriendelijke en efficiënte laserprinters. Printen in kleur, in zwart wit of dubbelzijdig afdrukken.

Multifunctionals

Multifunctionals

Printen, scannen, faxen, kopiëren met slechts één apparaat? Dat kan met de geavanceerde multifunctionals van Lucas IT.

Scanners

Scanners

We leveren innovatieve scan oplossingen van o.a. Fujitsu en Canon. Uiteraard hoort daar ook de netwerkinstallatie en support bij.

Grootformaat En Plotters

Grootformaat & Plotters

U wilt werktekeningen, plattegronden of technische tekeningen of andere originelen met een groot formaat printen? Voor ons ‘n kleine moeite.

Toners En Supplies

Toners & Supplies

De geleverde apparaten zijn voorzien van een gesloten en zelfvullend tonersysteem.

Service En Onderhoud

Service & Onderhoud

Lucas IT doet meer dan alleen het leveren van de meest uiteenlopende apparaten voor uw kantooromgeving.

Veilig

Veilig

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Schaalbaar

Schaalbaar

Proactief Beheer en Onderhoud

Control: structureel onderhoud en beheer terplekke. Managed support onsite, dit betekent:

 • werkzaamheden bij periodiek support en beheer op locatie;
 • inventariseren wensen en problemen;
 • oplossen van wensen en problemen;
 • netwerk- en systeembeheer (server(s), werkplekken, randapparatuur en infrastructuur);
 • controle op (internet)beveiliging;
 • actieve rol bij bedrijfsprocessen (adviserend).
Beheer
24x7monitoring Infoblok

24x7 Monitoring en Storingsdienst

Uw IT omgeving aan de hartbewaking. Lucas IT draagt zorgt voor proactief remote beheer, 24×7 proactieve monitoring en structureel onderhoud. Ons werkproces is gewaarborgd middels een volledig gekoppeld ERP systeem, ‘managed services’, proactieve monitoring en beschikken over een eigen technische dienst en professionele helpdesk. Daarnaast bieden we de beschikking over een online (gratis) klantenportaal en 24×7 storingsdienst.

Managed Services

Managed services is het overhevelen van enkele IT diensten naar Lucas IT, met als doel een hogere efficiëntie, geen zorgen of lagere kosten. Wij kunnen u zekerheid bieden. U kunt vol vertrouwen het volledige beheer van uw IT-infrastructuur overdragen aan onze IT specialisten. Op die manier heeft u zelf geen omkijken meer naar het in stand houden van uw IT-omgeving. U kunt altijd gebruik maken van onze professionele helpdesk. Als het moet zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Managed Services kiest u voor de voordelen van een eigen IT-infrastructuur bij u op locatie, zonder bijkomende werkzaamheden en zorgen. Lucas IT zorgt dat uw omgeving up-and-running blijft. Managed Services is overigens een uitstekende voorbereiding voor uw toekomstige overstap naar de Cloud.

Outsourcing
Consultancy

Consultancy & Advies

Lucas IT staat borg voor een praktisch, deskundig en onafhankelijk advies. Wij combineren de expertise van consultancy en strategische IT. Zo kunt u doen waar u goed in bent. Wij doen dat ook. Wat kan High tech technologie nog meer doen voor uw business? Welke nieuwe technieken kunnen interessant zijn en welke misschien niet? Onze IT adviseurs en IT consultants vertalen uw wensen en doelstellingen naar een IT-oplossing. Uiteindelijk willen we de klant volledig ontzorgen en voorzien van een goede beheersbare omgeving die klaar is voor de toekomst. Kostenbesparend, efficiënt en service gericht: gewoon goed geregeld (er worden alleen oplossingen gepresenteerd, die bewezen, stabiel en passend zijn). Daarnaast denken we proactief mee met uw bedrijfsproces en workflow om IT als optimaal instrument voor uw bedrijfsvoering in te zetten.

Professionele Helpdesk & eigen Technische dienst

Lucas IT beschikt over een eigen technische dienst en professionele helpdesk met gekwalificeerde en gecertificeerde mensen. Daarnaast bieden we de beschikking over een online (gratis) klantenportaal, 24×7 storingsdienst en proactief remote beheer en structureel onderhoud. Techniek, service, hightech oplossingen en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste pijlers. Voor elke klant de juiste oplossing. De klant staat centraal: we regelen werkelijk alles en zijn zeer dienstbaar. Een probleem van een klant zien we als een eigen probleem. Deze instelling is binnen Lucas IT een must en hierover beschikken tevens alle medewerkers binnen ons bedrijf. Ons werkproces is gewaarborgd middels een volledig gekoppeld ERP systeem, ‘managed services’ en proactieve 24×7 monitoring.

Helpdesk
Apple

Apple & Microsoft

We hebben kennis van Apple & Microsoft besturingssystemen. De combinatie hoeft geen enkel probleem te zijn. Er is geen enkele reden waarom uw kantoor niet kan functioneren met zowel Apple als Windows computers.

De meeste IT bedrijven richten zich op Apple óf Microsoft. Lucas IT richt zich op beide. Een combinatie van beide smaken komt steeds vaker voor, o.a. PC, laptop, Macbook, all-in-one PC, iMac, tablet, iPad, iPhone en smartphone.

Cloudcomputing

Cloudoplossingen

Cloud computing is een snelle en veilige mogelijkheid om via internet uw bureaublad of applicaties te gebruiken, zonder deze daadwerkelijk zelf aan te schaffen of te onderhouden. De basis voor Cloud computing is een internetverbinding. Dat biedt een groot aantal voordelen voor gebruikers en bedrijfssoftware.

Internetverbinding

Internetverbinding

Lucas IT geeft advies en verzorgt de volledige aanvraag voor verbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert. Breedband internet met de beste keuze op uw locatie.

Cloudwebhosting

Cloud Webhosting

Zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam. Lucas IT biedt zakelijke webhosting inclusief support (all-in). Degelijk en goed dus. Een vraag kan gewoon gesteld worden per telefoon. Geen ticket systemen of trage reacties.

Beheer

Proactief Beheer en Onderhoud

Control: structureel onderhoud en beheer terplekke. Managed support onsite, dit betekent:

 • werkzaamheden bij periodiek support en beheer op locatie;
 • inventariseren wensen en problemen;
 • oplossen van wensen en problemen;
 • netwerk- en systeembeheer (server(s), werkplekken, randapparatuur en infrastructuur);
 • controle op (internet)beveiliging;
 • actieve rol bij bedrijfsprocessen (adviserend).
24x7monitoring Infoblok

24x7 Monitoring en Storingsdienst

Uw IT omgeving aan de hartbewaking. Lucas IT draagt zorgt voor proactief remote beheer, 24×7 proactieve monitoring en structureel onderhoud. Ons werkproces is gewaarborgd middels een volledig gekoppeld ERP systeem, ‘managed services’, proactieve monitoring en beschikken over een eigen technische dienst en professionele helpdesk. Daarnaast bieden we de beschikking over een online (gratis) klantenportaal en 24×7 storingsdienst.

Outsourcing

Managed Services

Managed services is het overhevelen van enkele IT diensten naar Lucas IT, met als doel een hogere efficiëntie, geen zorgen of lagere kosten. Wij kunnen u zekerheid bieden. U kunt vol vertrouwen het volledige beheer van uw IT-infrastructuur overdragen aan onze IT specialisten. Op die manier heeft u zelf geen omkijken meer naar het in stand houden van uw IT-omgeving. U kunt altijd gebruik maken van onze professionele helpdesk. Als het moet zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Managed Services kiest u voor de voordelen van een eigen IT-infrastructuur bij u op locatie, zonder bijkomende werkzaamheden en zorgen. Lucas IT zorgt dat uw omgeving up-and-running blijft. Managed Services is overigens een uitstekende voorbereiding voor uw toekomstige overstap naar de Cloud.

Consultancy

Consultancy & Advies

Lucas IT staat borg voor een praktisch, deskundig en onafhankelijk advies. Wij combineren de expertise van consultancy en strategische IT. Zo kunt u doen waar u goed in bent. Wij doen dat ook. Wat kan High tech technologie nog meer doen voor uw business? Welke nieuwe technieken kunnen interessant zijn en welke misschien niet? Onze IT adviseurs en IT consultants vertalen uw wensen en doelstellingen naar een IT-oplossing. Uiteindelijk willen we de klant volledig ontzorgen en voorzien van een goede beheersbare omgeving die klaar is voor de toekomst. Kostenbesparend, efficiënt en service gericht: gewoon goed geregeld (er worden alleen oplossingen gepresenteerd, die bewezen, stabiel en passend zijn). Daarnaast denken we proactief mee met uw bedrijfsproces en workflow om IT als optimaal instrument voor uw bedrijfsvoering in te zetten.

Helpdesk

Professionele Helpdesk & eigen Technische dienst

Lucas IT beschikt over een eigen technische dienst en professionele helpdesk met gekwalificeerde en gecertificeerde mensen. Daarnaast bieden we de beschikking over een online (gratis) klantenportaal, 24×7 storingsdienst en proactief remote beheer en structureel onderhoud. Techniek, service, hightech oplossingen en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste pijlers. Voor elke klant de juiste oplossing. De klant staat centraal: we regelen werkelijk alles en zijn zeer dienstbaar. Een probleem van een klant zien we als een eigen probleem. Deze instelling is binnen Lucas IT een must en hierover beschikken tevens alle medewerkers binnen ons bedrijf. Ons werkproces is gewaarborgd middels een volledig gekoppeld ERP systeem, ‘managed services’ en proactieve 24×7 monitoring.

Apple

Apple & Microsoft

We hebben kennis van Apple & Microsoft besturingssystemen. De combinatie hoeft geen enkel probleem te zijn. Er is geen enkele reden waarom uw kantoor niet kan functioneren met zowel Apple als Windows computers.

De meeste IT bedrijven richten zich op Apple óf Microsoft. Lucas IT richt zich op beide. Een combinatie van beide smaken komt steeds vaker voor, o.a. PC, laptop, Macbook, all-in-one PC, iMac, tablet, iPad, iPhone en smartphone.

Cloudcomputing

Cloudoplossingen

Cloud computing is een snelle en veilige mogelijkheid om via internet uw bureaublad of applicaties te gebruiken, zonder deze daadwerkelijk zelf aan te schaffen of te onderhouden. De basis voor Cloud computing is een internetverbinding. Dat biedt een groot aantal voordelen voor gebruikers en bedrijfssoftware.

Internetverbinding

Internetverbinding

Lucas IT geeft advies en verzorgt de volledige aanvraag voor verbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert. Breedband internet met de beste keuze op uw locatie.

Cloudwebhosting

Cloud Webhosting

Zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam. Lucas IT biedt zakelijke webhosting inclusief support (all-in). Degelijk en goed dus. Een vraag kan gewoon gesteld worden per telefoon. Geen ticket systemen of trage reacties.

Supportdesk Lucas IT
Menu