Huisarts

Automatisering en IT-oplossingen op maat voor elke huisarts

Wij leveren uitzonderlijke zorg voor uw ICT

Op zoek naar een totaaloplossing, of juist naar die handige extra dienst? Hoe gezond is uw ICT omgeving? Het gebruik van IT in de zorg is in zeer hoog tempo onderhevig aan vernieuwing. Denk in de eerste plaats bijvoorbeeld aan de elektronische uitwisseling van patiëntgegevens. Of denk aan de verschuiving van zorg vanuit zorginstellingen (zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen) naar eerstelijnszorg. Lucas IT helpt u graag bij het adviseren en invullen van deze vraagstukken. Wij zijn geaccrediteerd en specialist in Medicom, Promedico, Promedico VDF, CGM Huisarts en CGM Apotheek.

Onze zorgpartners

E Zorg Logo

E-Zorg biedt oplossingen op het gebied van veilige communicatie en met het uitgebreide arsenaal aan zorgapplicaties in een afgesloten zorgnetwerk. E-zorg bedient meer dan 85% van de huisartsen, bijna alle apotheken en 65% van de ziekenhuizen. Lucas IT is geaccrediteerd als E-zorg partner.

Pharmapartners Logo

Pharmapartners levert al veertig jaar zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn. Lucas IT is geaccrediteerd als Pharmapartners partner.

Promedico Logo

Wij zijn geaccrediteerd als Promedico partner en daarnaast slechts één van de 3 partijen in Nederland geselecteerd en gecertificeerd als Promedico-VDF partner.

Werkplek

Het beheer van uw pc in uw spreekkamer. Wij dragen zorg dat al uw applicaties veilig kunnen worden opgestart. Hiervoor kennen we een proactieve monitoring van uw gehele IT omgeving.

E-mail en Dataopslag

Wij zorgen ook voor de veilige mailomgeving naar uw patiënten. Een voorbeeld hiervan is Zorgmail geïntegreerd in Outlook met de ‘Veilig Verzenden Knop’.

HIS

Uw telefonieoplossing kan gekoppeld worden met applicaties als bv Medicom waarmee bij beantwoorden van een telefoongesprek eenvoudig en snel patiëntgegevens opgeroepen kunnen worden.

Wachtkamerscherm

Een wachtkamerscherm verzacht de wachttijd en voorziet de wachtenden van informatie. Uw wachtenden krijgen altijd actuele informatie over bijvoorbeeld wachttijden en recent medisch nieuws te zien.

WiFi en Netwerkinfrastructuur

Naast een veilig Wifi-netwerk leveren wij ook zorg voor de configuratie van uw zorgnetwerk via o.a. E-zorg. Zaken zoals mobiele back-up bij uitval van de land-verbinding zullen vanzelfsprekend ter sprake komen tijdens onze gesprekken.

ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd

Lucas IT gaat als IT bedrijf niet lichtvaardig om met privacy. Wij worden onderworpen aan strenge Nederlandse normen zodat je weet dat data in ons eigen datacenter gecontroleerd wordt beheerd.

Beveiliging

Uw machines worden beveiligd middels de modernste virusscanners. Wij zijn geaccrediteerd door E-zorg om met behulp van hun lijndiensten een zo veilig mogelijke werkplek te creëren.

Telefonie

Wij leveren communicatie-oplossingen op maat en maken daarbij gebruik van de beveiligde verbindingen van o.a. E-Zorg.

24/7 Beschikbaarheid

Bereikbaar zijn, ook wanneer uw praktijk niet bereikbaar is door een technische storing, zoals een stroomstoring.

Herhaalrecepten

Verschillende oplossingen waarmee we de afhandeling van ingesproken herhaalrecepten vereenvoudigen/automatiseren.

Interesse?

Heeft u vragen en/of interesse? Vul en stuur het onderstaand contactformulier op en wij nemen snel contact met u op!

Telefoon

Wij zijn vanaf ma. t/m vrij van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0546-442322

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mailen op info@lucasit.nl

Supportdesk Lucas IT
Menu