Gecertificeerd Promedico VDF (VAAS) partner voor Apotheekhoudende Huisartsen

Gecertificeerdvaas

Lucas IT is als één van 3 partijen in Nederland geselecteerd en gecertificeerd als Promedico-VDF Partner. Promedico VDF is een product dat speciaal is ontwikkeld voor apotheekhoudende huisartsen. Uiteraard zijn we daar trots op. De erkenning past uitstekend bij onze staat van dienst, waar vertrouwen en veiligheid van (medische) data gegarandeerd moet zijn en compliant aan steeds strengere wet- en regelgeving.

Lucas IT heeft een gespecialiseerde ICT tak met kennis, kunde en ervaring in de eerstelijns zorg. Er is zowel kennis van de softwareapplicatie (VDF), werkplekautomatisering, en alle overige ICT randzaken en aansturing van specialistische apparatuur die voorkomen binnen een praktijk en apotheek. Tevens zijn we bekend en vertrouwd met apotheekhoudende huisartsenpraktijken.

 
Onder de werknaam ‘VAAS2020’ biedt Promedico-VDF als dienst (VDF As A Service) aan vanaf centrale servers van TechniTeam in beveiligde datacenters in Nederland in samenwerking met Lucas IT. Voor de toegang tot de servers wordt gebruikgemaakt van beveiligde zorglijnen.
 
Meer info: 0546-442322 of mail info@lucasit.nl.
Supportdesk Lucas IT
Menu