Nieuw ERP/CRM softwarepakket

Nieuwsbrief

Vanaf januari 2019 gebruiken wij intern een nieuw ERP/CRM softwarepakket welke perfect aansluit bij de manier waarop wij kijken naar IT-dienstverlening nu en in de toekomst.
We blijven u op dezelfde laagdrempelige manier van dienst, met uitstekende service, maar wel in combinatie met de nieuwste technieken.

Het nieuwe softwarepakket biedt ons een beter inzicht in uw uitstaande (support)verzoeken en de daarbij horende afgenomen dienstverlening.
Door middel van een real-time en interactieve integratie met ons 24×7 monitoringsysteem én proactieve security kunnen wij uw devices, maar ook uw complete netwerk beter en veiliger monitoren en bij calamiteiten sneller en beter handelen.

Zoals u gewend bent, kunt u blijven mailen met onze afdelingen Support en Verkoop.
Voor storingen en/of problemen kunt u ons mailen op support@lucasit.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan via verkoop@lucasit.nl. Groot voordeel voor u is dat deze aanvragen direct in onze systemen worden aangenomen.

Facturatie
Graag willen wij onze facturen zoveel mogelijk per e-mail versturen. Ontvangt u uw facturen nog per post en wilt u deze ook per mail ontvangen?
Dan kunt u dit doorgeven via info@lucasit.nl.

Supportdesk Lucas IT
Menu