De meest veilige USB-stick

Eigenlijk zou ieder bedrijf zo’n veilige USB-stick moeten hebben liggen (voorzien van Encryptie, PIN code volgens militaire standaard, NAVO-restricted level gevalideerd en AIVD Vertrouwelijk).

Als ondernemer komt u in aanraking met gevoelige gegevens. Dit kunnen gegevens zijn van uw eigen onderneming, al dan niet van uw klanten. Denk daarbij niet alleen aan persoonsgegevens, maar ook gegevens over strategie, nieuwe ontwikkelingen, projecten, intellectueel eigendom, inkoopkanalen, enz.

Indien uzelf of uw personeel onderweg gegevens meenemen, bijvoorbeeld op een USB-stick, laptop of tablet, bestaat er een risico dat je het apparaat onderweg verliest of wordt gestolen. In vrijwel alle gevallen is er dan sprake van een ‘datalek’.

Omdat u de verantwoordelijkheid draagt voor de veilige opslag en omgang van gegevens die u in uw beheer hebt, is het zeer belangrijk dat gevoelige gegevens veilig staan opgeslagen of worden overgedragen. Een goede beveiliging van gegevens geeft u niet alleen als ondernemer rust, maar daarmee laat u de klant ook zien dat u verantwoord omgaat met gegevens.

Lucas IT is geaccrediteerd en officieel partner van iStorage encryptie opslag media. De ideale oplossing voor de veilige opslag en overdracht van gegevens. Een veilige USB-stick of externe USB-schijf, met versleuteling (encryptie), gebruik makend van PIN-code volgens militaire standaard. Een USB-stick die NAVO-restricted level gevalideerd is en door de AVID geëvalueerd is als Departementaal Vertrouwelijk. De meest veilige USB-stick is al verkrijgbaar vanaf € 60,- excl. B.T.W.

  • 8GB:     € 85,00
  • 16GB:   € 105,00
  • 32GB:   € 130,00
  • 64GB:   € 150,00
  • 128GB: € 200,00

Prijzen zijn exclusief B.T.W. USB sticks zijn t/m 512GB leverbaar.
Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van de veilige USB-sticks en veilige Hard Disk oplossingen.

 

De meest veilige USB-stick

Supportdesk Lucas IT
Menu