Terugblik op 2019: Als wij naar Korea gaan..

2019 was een succesvol jaar voor Lucas IT met weer innovatieve ontwikkelingen, groei van ons bedrijf, nieuwe collegae, klanten en leuke uitdagende projecten. Elk project groot of klein heeft zijn bijzonderheden. Techniek gekoppeld aan de juiste oplossing voor elke specifieke klant zal altijd ons speerpunt zijn en blijven.

Uiteraard zouden we graag het gehele jaar met u doornemen, maar daar is het artikel te kort voor en uw tijd te kostbaar. Lucas IT is inmiddels een landelijke speler, met clientèle over onze landgrenzen. Uiteraard ligt de grootste focus op Noordoost Nederland, daar waar ook onze roots liggen.

Echter één project in 2019 was wel heel bijzonder te noemen. Niet in het oosten dit keer, maar in het ‘verre oosten’. We hebben een zeer hoogwaardige technische oplossing mogen realiseren bij een fabriek en engineering in Zuid-Korea. We hebben een gehele ICT omgeving opgebouwd in Albergen en vervolgens is deze met luchttransport richting Zuid-Korea gevlogen. Meerdere netwerkengineers van Lucas IT zijn vervolgens ter plekke geweest om de zaken in bedrijf te stellen en de volledige migratie door te mogen voeren in de productieomgeving. Planning, voorbereiding en realisatie waren uiterst succesvol en naar volle tevredenheid van de klant. De gehele omgeving wordt geback-upt en gerepliceerd naar ons datacenter en is zelfs bij calamiteiten in Nederland op te starten.

We monitoren en ondersteunen deze omgeving volledig vanuit Nederland en zijn tevens het verlengstuk van de interne ICT afdeling en eindverantwoordelijk voor de ICT support.

Een project waar we zeer trots op zijn.

Wilt u meer weten over dit project of heeft u ook internationale ICT uitdagingen of meerdere locaties?
Neem dan contact op via 0546 – 44 23 22.

Supportdesk Lucas IT
Menu