Nieuwe Cloud omgeving van Lucas IT

Nieuwsbrief

Nieuwe Cloud omgeving

2020 was een bijzonder jaar met veel uitdagingen. We hebben veel ondersteuning gegeven om veilig te kunnen thuiswerken. De flexibiliteit en inzet van zowel onze medewerkers, als onze klanten was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Voor elkaar klaar staan, meedenken met elkaar, maar ook vooral positief en gezond blijven, bleek de sleutel.

Tegen de stroom in, hebben we toch een grote investering gedaan en zijn we helemaal klaar voor de toekomst! In kwartaal 4 is er een nieuwe hypermoderne Cloud omgeving geïmplementeerd en gelanceerd: een waar technisch hoogstandje. We maken wederom gebruik van twee Twentse datacenters in Hengelo. De omgeving is full flash en er is tot in de finesse nagedacht over veiligheid en redundantie.

Snel, stabiel en volledige vrijheid

Het biedt ons volledige vrijheid voor vrijwel elke Cloud oplossing. Er is bijvoorbeeld zelfs de mogelijkheid om een omgeving op locatie 1-op-1 direct te koppelen aan deze Cloud omgeving. (zonder tussenkomst van internet, wat een snellere, veel stabielere en uiteraard top veilige oplossing biedt). Deze oplossingen kunnen we bouwen, omdat de omgeving volledig eigendom en in ons beheer is, vanaf het fundament.

We zijn dus in staat om vrijwel alles op te kunnen bouwen en zijn niet afhankelijk van derden of ISP partijen. De performance is in één woord fantastisch en u kunt ook gebruik maken van deze omgeving. Klanten zijn erg enthousiast.

Cloud En Veiligheid

Veilig

De security is ook hoogwaardig ingezet met redundante nextgen firewalls. De gehele Cloud wordt gecontroleerd op virussen, malware én anti-ransomware. We passen de omgeving continu aan, zodat u altijd up to date bent en optimaal beveiligd. En last but not least, wordt de omgeving 24×7 realtime bewaakt op kwaadaardig gedrag door een Cyber Alarm systeem. We willen de aanvallen detecteren, voordat er schade wordt aangericht, uniek in de markt. Er is in Cloud land veel kaf en koren. Bij ons bent u verzekerd van de beste en de meest veilige oplossing.

Backup En Disasterrecovery

Online Back-up is niet voldoende

Een online back-up is niet alleen een data back-up bij Lucas IT. We bieden namelijk een online back-up aan i.c.m. een ‘disaster recovery’. De beschikbaarheid van IT is cruciaal voor de continuïteit van de organisatie. De gevolgen van downtime kunnen desastreus zijn. Verlies van data, medewerkers die niet meer kunnen werken en omzetverlies zijn de grootste risico’s. We helpen met onze back-up oplossingen om bij organisaties de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Deze oplossingen zijn zowel geschikt in een Cloud omgeving, als een ICT omgeving in huis.

Supportdesk Lucas IT
Menu